Interesse?
Neem dan contact met ons via het contactformulier. Een van onze trajectbegeleiders Khadija of Miriam Zal u benaderen voor een intakegesprek. Tijdens de intake, waarin zij gedetailleerd uitleggen hoe onze trajecten verlopen, is ruimte om al je vragen te stellen en wij zullen je vragen beantwoorden.

Toets
Aan het einde van de  intake zal een toets worden afgenomen. Afhankelijk van het resultaat bespreken wij samen met jou welke groep het beste bij je past.  Inclusief de toets zal de intake ongeveer 1,5 uur in beslag nemen.

Proefles
Vervolgens nodigen wij je uit om een proefles te volgen in een van onze bestaande klassen. Wij geven je hiermee de gelegenheid om aan onze methode, klassen, sfeer en docenten te proeven. Voor ons is een betrouwbare omgeving van belang en al voel jij je thuis binnen onze organisatie dan delen wij je in op een van de bestaande of nog startende klassen. Daarnaast stellen wij het contract op en maken wij een nieuwe afspraak om deze te ondertekenen en de inschrijving definitief af te ronden.

Startbrief
Nadat het ondertekende contract bij onze administratie binnen is, zal de startprocedure in werking worden gezet. Je ontvangt een startbrief voor de eerste lesdag en wij zorgen dat het lespakket voor je klaarligt. In de startbrief staat jouw groep, de docent, de locatie en de trajectbegeleider.

Wachtlijst
Mocht je niet direct kunnen aansluiten bij een van de bestaande klassen dan schrijven wij je in op onze wachtlijst. Onze klassen starten altijd op de eerste van een kwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober). Je kan ervan uit uitgaan dat wij er alles aan doen om een nieuwe klas te vormen voor het eerste van het kwartaal.

Aanmelden