Interesse?
Neem dan contact met ons via het contactformulier. Een van onze trajectbegeleiders zal je benaderen voor een intakegesprek. Tijdens de intake, waarin zij gedetailleerd uitleggen hoe onze trajecten verlopen, is ruimte om al je vragen te stellen en wij zullen je vragen beantwoorden.

Betaling
De meeste trajecten die wij aanbieden worden voldaan door een Gemeente of uitkeringsinstantie. Wanneer je zelf de kosten draagt dan spreken wij vooraf af hoe wij de kosten bij je in rekening brengen en hoe we de betaling willen regelen. Mocht je een uitkering hebben of is er iemand anders die de kosten voor jou gaat betalen, dan willen wij graag direct contact met die persoon kunnen hebben.

Aanwezigheid
Na akkoord op het traject, ontvang je van ons de startdatum en de dagen waarop wij je verwachten voor het volgen van jouw traject. Het is verplicht om de contactmomenten allemaal aanwezig te zijn. Zonder aanwezigheid kunnen wij niet vaststellen dat je klaar bent voor het examen. De kosten voor jouw traject worden ongeacht of je aanwezig bent of niet, gewoon doorbelast. Wanneer je een dringende reden hebt om niet aanwezig te zin dan horen wij dit graag vooraf en kunnen we afspreken dat je met een volgende groep verder gaat in je traject.

Startbrief
Nadat het ondertekende contract bij onze administratie binnen is, zal de startprocedure in werking worden gezet. Je ontvangt een startbrief voor de eerste lesdag en wij zorgen dat het lespakket voor je klaarligt. In de startbrief staat jouw groep, de docent, de locatie en de trajectbegeleider

Wachtlijst
Mocht je niet direct kunnen aansluiten bij het traject van je keuze dan schrijven wij je in op onze wachtlijst. Je kan ervan uit uitgaan dat wij er alles aan doen om zo snel mogelijk een nieuwe groep te vormen voor het traject van jouw keuze.

 

Aanmelden