Taal + Talent is een opleidingsorganisatie. Wij zijn gericht op het verbeteren van jouw marktwaarde voor de arbeidsmarkt. We doen dit door te focussen op het beheersen van de taal en het benutten van je talent. In beide gevallen hebben wij bewezen programma’s die je verder helpen en je helpen om je doel te bereiken. Je kan bij ons terecht voor:

  • Opleidingen
  • Cursussen
  • Trainingen
  • Re-integratie

Alles wat wij doen zorgt ervoor dat jouw kansen om te participeren of te gaan werken toenemen. Naast de taallessen verzorgen wij ook jouw complete inburgering en naast een opleiding tot beveiliger bieden wij ook een cursus VCA aan. Afhankelijk van jouw doelen verkleinen wij stap voor stap jouw afstand tot werk.

Onze expertise delen wij graag met zoveel mogelijk mensen die er voordeel aan hebben. We doen dit door regelmatig gratis inloopsessie te houden. Dit zijn onze Taal cafés en Talent Cafés. De programmering van deze trainingen en sessies gaat volledig via onze Facebookpagina.

Wij zijn praktische en laagdrempelige opleider. We houden ons bezig met wat de markt beweegt. Wij stellen jou als persoon centraal en maken het mogelijk om de match met werk te maken. Alles in jouw tempo. Taal + Talent, bereik je doel!