Bewezen bekwaamheid is nog steeds de nummer 1 reden voor een werkgever om je aan te nemen. Heb jij talent voor een bepaald beroep? Wij zoeken daar de opleiding bij om je bij een werkgever aan de slag te helpen. Denk aan de opleiding tot beveiliger of facilitair medewerker beiden op mbo 2 niveau.

Naast opleidingen op mbo-niveau bieden wij ook vakgerichte trainingen en cursussen die je snel aan de slag kunnen helpen. Bijvoorbeeld het behalen van het VCA-certificaat vergroot je kans op werk en zorgt dat je sneller aan de slag kan bij verschillende werkgevers in de bouw, productie of industrie. Zo zijn er meer voorbeelden die je snel aan de slag helpen in een arbeidsmarkt die staat te springen om personeel.

Bijna al onze Talent opleidingen zijn geschikt te maken voor mensen die de taal nog niet (voldoende) beheersen. Naast de reguliere opleiding neem je dan ook een intensief taaltraject af. De opleiding vergt hierdoor wel extra tijd.

Ben je opzoek naar een praktijkgerichte opleiding of training? Neem snel contact op via de aanmeldpagina. Je kunt je ook via Facebook aanmelden voor een van onze T+T talentcafé’s. Sommige zijn gratis maar vol is wel altijd vol dus wees er snel bij.