BHV

Met je BHV diploma op zak weet je als geen ander wat je moet doen in noodsituaties. Je leert re-animeren, hoe je een AED moet gebruiken, hoe je een (beginnende) brand moet bestrijden en hoe je een gebouw moet ontruimen.

Als BHV-er ben je waar nodig de eerste hulp voor bezoekers, collega’s of gasten. Je bent vooral het aanspreekpunt voor de professionele hulpdiensten. Een BHV diploma is steeds belangrijker en je hebt zeker een streepje voor tijdens sollicitaties.

De lessen
Vooraf ontvang je de lesstof via onze elektronische leeromgeving. Je studeert online en legt vooraf aan de praktijk dag, online een examen af. Wanneer je een voldoende haalt voor het examen en op de praktijk dag je theoretische kennis juist weet toe te passen, slaag jij voor je BHV.

De praktijk dag
De praktijk dag bestaat uit twee dagdelen van elke ongeveer 3,5 uur. Het eerste dagdeel bestaat uit de brandveiligheid en het tweede dagdeel bestaat uit de EHBO praktijk. De praktijk dag wordt verzorgd door getrainde professionals die kunnen beoordelen of jij terecht het BHV diploma uitgereikt krijgt.

Extra hulp nodig met de taal?
Ook als je de Nederlandse taal niet volledig machtig bent kunnen wij helpen. Naast instructeurs hebben wij op verzoek Taaldocenten beschikbaar die je extra uitleg geven. Het slagen voor je BHV examen hangt ervan af of je de stof begrijpt. Met onze hulp moet dat zeker lukken.